30 Aralık 2016 Cuma

Besiktas - Sehitler Anı Forması


Son zamanlarda artan şehit haberleri ülkemizi yasa boğuyor. Şüphesiz ki bu vatan onlar sayesinde ayakta ki onlar için ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Hem onları anmak ve yanlarında olduğumuzu belirtmek hem de forma satışlarından elde edilecek gelirin bir kısmının şehit ailelerine bağışlanması amacıyla bu formayı tasarlamaya karar verdim.

Formanın kamuflaj deseni gri ve siyahın tonlarından oluşacak şekilde tasarlandı. Bu sayede formadaki Beşiktaş algısını ve Beşiktaş'ın yine bir balkan savaşının kaybedilmesi nedeniyle siyah beyaz renklere bürünmesine athıfta bulundum. Formanın omzundan geçen Adidas şeritleri bayrağımızın renklerinde kullanıldı. Formanın üzerindeki Adidas logosu, Vodafone ve Beko reklamları ve sırtındaki numara da dahil tüm öğeler kırmızı renkte kullanıldı. Bundaki amaç Türkiye'yi vurgulamak ve öğelerin formanın üzerinde görünür olmasını sağlamaktı.

Umarım bu forma tasarımı kulübümüz tarafından kabul görür, ilklerin ve enlerin takımı Beşiktaş'ımız bu formayla yine bir ilke imza atar, tüm şehitlerimizi bu vesileyle anmış oluruz ve tüm Türkiye'deki spor kulüplerine örnek olacak bir kampanyaya imza atarız. Bir tasarımcı olarak benim için bundan daha çok gurur duyulacak bir hadise olamaz. Destek vermek için bu yazıyı ve formanın tasarı görselini paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler, saygılar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder